Yritys

Itä-Helsingin Lasi Oy

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Olemme luotettava suomalainen yhteistyökumppani alumiini- ja lasirakentamisessa. Itä-Helsingin Lasi Oy:llä on kymmenien vuosien kokemus lasi- ja alumiinirakentamisesta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Alumiinirakenne- ja lasirakennusyksikkömme, lasituotantomme, lasimyymälämme sekä toimistomme sijaitsevat Helsingin Roihupellossa. Palvelemme asiakkaita 24h sovitun aikataulun mukaan monipuolisesti, ripeästi ja joustavasti.

Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kustannustehokkaasti kaiken lasirakentamiseen yhdellä puhelinsoitolla suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden pintakäsittelyä,  alumminirakenteiden valmistusta,  lasien valmistusta ja niiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla kaikki lasit ja lasituspalvelut, isot sekä pienet rakennus- ja peruskorjausprojektit pääkaupunkiseudulla.

RALA-pätevyystodistus osoittaa soveltuvuuden rakennushankkeiden toteuttamiseen. Se on osoitus lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ja toimialapätevyydestä.

Tilaajavastuulain edellyttämät rekisteröitymis- ja ilmoitusvaatimukset on täytetty.

Kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään.

Printtilasimallistossamme 142 erilaista sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin suunnittelemaa kuosia

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden laatuodotuksiin ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen niin asiakkaan kuin ympäristönkin eduksi.

Tuotteillamme on CE-merkintä, joka kattaa lämpölaseissa laatu- ja turvallisuusominaisuudet. CE-merkinnällä taataan tuotteiden rakenteiden kantavuus ja pitkäaikaiskestävyys. FI-merkki on lämpölasien tuotannon osalta osoitus laadukkaasta tuotteista ja luotettavuudesta toimijana. Meille on tärkeää antaa asiakkaille odotuksia ylittäviä kokemuksia monipuolisesti lasitoimialalla.

Olet tervetullut käymään Helsingissä Tulppatiellä tai voit soittaa meille 09 755 7979. Voit tutustua meihin myös videoidemme välityksellä.

Itä-Helsingin Lasi palvelee kuluttajia, isännöitsijöitä, huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja rakennusliikkeitä intohimona alumiini- ja lasirakentaminen.