Yritys

Itä-Helsingin Lasi Oy

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Olemme luotettava suomalainen yhteistyökumppani lasituspalveluissa, lasi- ja alumiinirakentamisessa. Itä-Helsingin Lasi Oy:llä on kymmenien vuosien kokemus lasi- ja alumiinirakentamisesta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Heihin voit luottaa kaikissa lasitusasioissa.

Alumiinirakenne- ja lasirakennusyksikkömme, lasituotantomme, lasimyymälämme sekä toimistomme sijaitsevat Helsingin Roihupellossa. Palvelemme asiakkaita 24h sovitun aikataulun mukaan monipuolisesti, ripeästi ja joustavasti.

Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kustannustehokkaasti kaiken lasirakentamiseen yhdellä puhelinsoitolla suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden pintakäsittelyä,  alumminirakenteiden valmistusta,  lasien valmistusta ja niiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla kaikki lasit ja lasituspalvelut, isot sekä pienet rakennus- ja peruskorjausprojektit pääkaupunkiseudulla.

RALA-pätevyystodistus osoittaa soveltuvuuden rakennushankkeiden toteuttamiseen. Se on osoitus lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ja toimialapätevyydestä.

Tilaajavastuulain edellyttämät rekisteröitymis- ja ilmoitusvaatimukset on täytetty.

Kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään.

 

Lasituotanto toimii Helsingin Roihupellon teollisuusalueella.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden laatuodotuksiin ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen niin asiakkaan kuin ympäristönkin eduksi.

Tuotteillamme on CE-merkintä, joka kattaa lämpölaseissa laatu- ja turvallisuusominaisuudet. CE-merkinnällä taataan tuotteiden rakenteiden kantavuus ja pitkäaikaiskestävyys. FI-merkki on lämpölasien tuotannon osalta osoitus laadukkaasta tuotteista ja luotettavuudesta toimijana. Meille on tärkeää antaa asiakkaille odotuksia ylittäviä kokemuksia monipuolisesti lasitoimialalla.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme.  Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

Olet tervetullut käymään Helsingissä Tulppatiellä tai voit soittaa meille 09 755 7979. Voit tutustua meihin myös videoidemme välityksellä.

Itä-Helsingin Lasi palvelee kuluttajia, isännöitsijöitä, huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja rakennusliikkeitä intohimona alumiini- ja lasirakentaminen.

Myymälä on avoinna Roihupellossa arkisin klo 8-17, kesäaikana 25.6.-13.8.2018 klo 8-16,, 09 755 7979.

Tervetuloa!

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979

Korjauspäivytys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy

Tulppatie 7

00880 Helsinki

www.lasiliike.fi

 

 

', '' );*/ ?>