Työpaikat

TYÖPAIKAT

Tee avoin työpaikkahakemus

Itä-Helsingin Lasi Oy on pääkaupunkiseudun johtava lasiliike Helsingissä. Olemme vuosikymmenien aikana erikoistuneet lasituspalveluihin, lasi- ja alumiinirakentamiseen. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Tuotantomme ja toimistomme sijaitsevat Roihupellossa Tulppatiellä. Asentajamme liikkuvat asiakkaiden tilaamissa kohteissa pääkaupunkiseudulla yleensä pareittain asennusautoillamme. Olet varmasti nähnytkin keltapunaisten autojemme huristelevan Helsingissä jo 35 vuotta. Korjauslasipäivystyksemme palvelee tyytyväisiä asiakkaitamme 24h vuoden jokaisena päivänä. Lasirakentamiseen erikoistuneet projektipäällikkömme huolehtivat projekteista vastuullisesti. Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, joka arvostaa työntekijöitään.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme.  Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

Työpaikkoja voi hakea avoimella työpaikkahakemuksella lähettämällä sähköpostia meille vaikka heti info@lasiliike.fi. Liitä mukaan valokuva ja vapaamuotoinen CV.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Helsingin Roihupeltoon!

 

Lasikatot eli valokatot ovat osa nykyaikaista rakentamista. Itä-Helsingin Lasi Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen.

 

Parvekelasitus säästää kiinteistöä ja energiaa

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

 

Lämpölasien pakkaus kuljetusautoihin vaatii ammattilaisilta tarkkaa työtä.

 

Lasien ja lämpölasien valmistus toteutetaan Roihupellon tehtaallamme Helsingissä. Korjauspäivystys toimii 24/7 pääkaupunkiseudulla vuoden jokaisena päivänä.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti sisäänkäyntien peruskorjauksen uusimalla alumiiniulko-ovet ja lasiseinät Kotikonnuntielle Helsinkiin 2018

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

 

Villa Armas, uudiskohteen julkisivun lasiseinien asennus 2018.

 

 

Toteutamme uudis- ja korjausrakennuskohteita, -kaikki lasitus- ja alumiinirakentamispalvelut.

24/7-korjauspäivystys palvelee pääkaupunkiseudulla 24h joka päivä.

Tuotantomme, myymälämme ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Roihupellon teollisuusalueella.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita arkisin klo 7-16, 09 755 7979

Korjauspäivytys 24h, 0400 431 442

Lähetä viesti, info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy

Tulppatie 7

00880 Helsinki

www.lasiliike.fi

 

', '' );*/ ?>