Teuvo Loman printtimallisto

TEUVO LOMAN –  PRINTTIMALLISTO

 

 

 

Toteuta ideasi printtilasilla

Sisustussuunnittelija Teuvo Loman on suunnitellut monipuolisen printtilasimalliston. Uusi printtilasimallisto tuo entistä enemmän vaihtoehtoja tyylikkäistä sisustuslaseista kiinnostuneille. Voit valita 142:sta erilaisesta kuosista juuri sinulle sopivimman.

Teuvo Loman on  ammattitaidollaan toteuttanut rohkeaa näkemystään erilaisissa printtilasituotteissa aina suihkuseinistä sisustuslaseihin. Kuoseja voi käyttää kaikissa kodin laseissa. Teuvo Loman – printtilasimallisto on käytettävissäsi kätevästi kaikkiin kodin sisustuslaseihin.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Teemme tuotannossamme lasit ja niihin tarvittavat työstöt: pistorasiat, kolot, lovet, läpiviennit mittojen mukaan. Teuvo Loman -printtilasimallistossa sisustussuunnittelija on  ammattitaidollaan toteuttanut rohkeaa näkemystään erilaisissa printtilasituotteissa aina suihkuseinistä sisustuslaseihin. Kuoseja voi käyttää kaikissa kodin laseissa, -sisällä ja ulkona.

 

Printtilasimallistossamme 142 erilaista sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin suunnittelemaa kuosia

Sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin suunnittelemia printtikuviollisia keittiön välitilan laseja

Tutustu tyylikkääseen Teuvo Loman printtilasimallistoon, ota yhteyttä tai tule katsomaan malleja myymäläämme, kun kotisi kaipaa näyttävää ja helppohoitoista sisustuslasiratkaisua. Lasi soveltuu loistavasti keittön välitilan suojaksi, seinän sisustuselementiksi tapetin päälle tai saunan suihkuseinään.

Julkisivuissa printtilasia voidaan käyttää lasiseinissä ja kaksoislasijulkisivuissa. Toteutamme vaativatkin lasituskohteet printtilaseilla.

 

 

Myymälässämme voit tutustua kätevästi printtilaseihin.

Lähetä meille mitat keittiösi välitilasta, lasitettavasta alueesta kodissa tai toimistossa, saat hinnan nopeasti. Voit aina myös myös soittaa 09 755 7979, suunnittelijat ja lasiasiantuntijamme ovat palveluksessasi.

 

By Teuvo Loman for Itä-Helsingin Lasi Oy

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979

Korjauspäivytys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

', '' );*/ ?>