Terassilasitukset ja -katokset

Terassilasit ja katokset lasista

Itä-Helsingin Lasi valmistaa ja asentaa terassilasit pääkaupunkiseudulla

Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä sisätilasta. Lisälämmittimien avulla voit käyttää terassiasi ympäri vuoden. Istuta viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa ateljeessasi. Täällä voit antaa lasten ja lemmikkien telmiä turvallisesti, eikä kukaan sotke terassiasi poissa ollessasi.

Lataa PDF tästä

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä terassilasitus

Terassilasitus on kotimainen, pystypuitteellinen lasitusjärjestelmä, joka sopii terasseille ja tilanjakajaksi parvekkeille.

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Terassilasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasipaksuus on 8 mm ja 10 mm. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen.

Yksilöllinen ilme

Terassilasitus ei juuri muuta talon arkkitehtonista ilmettä pystypuitteettomuutensa ansiosta. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastusta estävä luiska. Lasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena Abloy-lukkopesä, johon voi sarjoittaa oman Abloy-avaimen.

Eristää ääntä ja säästää myös energiaa

Suljettuna vakiotiivistetty terassilasitus vähentää miellyttävästi melua. Uusimpien tutkimusten mukaan parvekkeiden lasituksella voidaan säästää myös energiaa. Kerromme asiasta lisää myyntipalvelussamme.

Lasitetulla terassilla kesä jatkuu, vaikka sade vihmoo

Lasittamalla terassisi saat jatkoaikaa kesälle samalla kun viimeistelet talosi ulkoilmeen. Lasitettu terassi on olohuoneen jatke, jolla voit istuskella, grillata, lueskella tai muuten viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Voit kasvattaa yrttejä tai käyttää sitä harrastus- tai työtilana. Terassilasitus toimii myös näkösuojana ja lisää terassisi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Terassilasitus käy myös parvekkeelle tilanjakajaksi. Terassilasitus -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu terassillesi tai parvekkeellesi. Integroituna muihin parveke- ja terassituotteisiimme saat toimivan ja viimeistellyn ratkaisun terassillesi.

Terassilasitus suojaa taloasi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, kutsumattomilta vierailta sekä vaimentaa liikenteen melua. Terassilasitus on varsin huomaamaton eikä muuta talosi ulkoilmettä tai arkkitehtuuria. Ellet sitten halua yksilöllistä tai erikoisempaa ratkaisua. Lasitukseen voit nimittäin valita kirkkaan lasin sijaan hiekkapuhalletun mattalasin jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa tai auringolta suojaavan värjätyn lasin. Käyttöarvonsa lisäksi terassilasitus nostaa myös talosi rahallista arvoa.

Mikäli haluat kotiisi lisätilaa ja nauttia kesäterassistasi talvellakin, ratkaisu on terassilasitus. Pyydä ilmainen tarjous. Itä-Helsingin Lasi toteuttaa haaveesi ja sinä voit nauttia vuodenajoista turvallisella ja tyylikkäällä terassillasi.