Suihkuseinät ja -nurkkaukset

Lasinen suihkuseinä ja suihkunurkkaus

Lasit märkätiloihin pääkaupunkiseudulla

Itä-Helsingin Lasi Oy valmistaa suihkuseinät mittatilaustyönä karkaistusta lasista. Lasivaihtoehtoja on useita, kirkkaan lasin lisäksi erilaiset kuvio- ja sävylasit. Suihkuseiniä on saatavana sekä kehyksettöminä että alumiinikehyksillä. Teemme myös liukuvat ja taittuvat seinät ja ovet.

Lasinen suihkuseinä osana kylpyhuonetta

Kylpyhuone on usein kodin monitoimihuone, jossa peseytymisen lisäksi pestään ja kuivataan pyykit, puhdistetaan lasten kuraiset saappaat ja huuhdotaan koiran tassut. Jotta koko kylpyhuone ei kastuisi jokaisen suihkun käytön yhteydessä, on suihkutila hyvä erottaa muusta kylpyhuoneesta. Toimiva suihkuseinä toimii myös näkösuojana ja lisää kylpyhuoneesi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Suihkuverhon tai -kaapin sijaan ratkaisu voisi olla lasinen suihkuseinä. Suihkuseinä Helsinki -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen vaihtoehto kylpyhuoneeseesi. Käyttöarvonsa lisäksi se myös nostaa asuntosi rahallista arvoa.

Vaihtoehtoja lasisen suihkuseinän kiinnitykseen

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansiosta loistava valinta juuri kosteisiin tiloihin. Suihkuseinä valmistetaan aina karkaistusta turvalasista ja käyttämämme kiinnikkeet ja helat ovat sekä turvallisia että laadukkaita. Perinteisen kirkkaan lasiseinän sijaan voit valita suihkuseinääsi haluamasi kuvioinnin tai värityksen. Erilaisia vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Tutki esimerkkiratkaisujamme, mallistoamme ja tutustu sävy- ja kuviolasivalikoimaamme. Suihkuseinän tai – nurkkauksen muoto on myös vapaasti valittavissa. Haluatko pelkästään seinän vai kulmikkaan nurkkauksen? Saat Suihkuseinä Helsinki -ratkaisun seinät halutessasi joko alumiinikehyksillä varustettuna tai kehyksettömänä. Teemme suihkutilaasi myös halutessasi liukuvat tai taittuvat ovet. Suihkuseinä Helsinki -palvelu toteutetaan sinun toiveittesi mukaan mittatilaustyönä.

Pyydä tarjous Itä-Helsingin Lasista

Tutustu myös lasisiin saunaseiniimme ja lasiovimallistoomme. Kuten suihkuseinissä, niissäkin on valinnanvaraa sekä toteutuksen että värin tai kuvioinnin suhteen. Myös helat ja vetimet voit valita kattavasta valikoimastamme. Yhdistelemällä laadukkaita elementtejä ja yksityiskohtia voimme toteuttaa kylpyhuoneeseesi yhtenevän ja tyylikkään kokonaisratkaisun.

Uusi hieno kylpyhuoneesi on jo melkein valmis. Suihkuseinä Helsinki vaatii sinulta enää hieman ideointia, mielikuvitusta ja soiton meille. Lasiliike Helsinki, Itä-Helsingin Lasi toteuttaa haaveesi ja sinä voit nauttia kylpyhetkistäsi turvallisessa ja tyylikkäässä suihkutilassa. Mikäli kylpyhuoneesi ratkaisu on Suihkuseinä Helsinki, ota rohkeasti yhteyttä.