Saunan lasitukset

Saunalasitukset karkaistusta lasista

Itä-Helsingin Lasi tekee saunalasitukset pääkaupunkiseudulla

Valmistamme saunan lasiseinät karkaistusta turvalasista mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja on useita: kirkas, kuvio- ja koristelasit sekä sävylasit. Saunalasitukset kiinnitetään kaakeleihin esimerkiksi alumiinilistoilla. Alla esimerkkinä olevissa ratkaisumalleissa oven saranat ja vetimet ovat korkealaatuisia. Kiinnitys tapahtuu lasista lasiin tai lasista seinään saranoinnilla. Valikoimaamme kuuluu useita erikokoisia ja -mallisia saranoita.

Yleisimmät ratkaisumallit

Klikkaamalla mallien kuvia saat näkyviin lisää tietoa ko. ratkaisumallista.

Valoa, tyyliä ja tunnelmaa saunaan lasiseinällä

Sauna on suomalaisille tärkeä paikka. Melkein joka kodissa on sauna, eikä niin pientä kesämökkiä taida löytyäkään, etteikö siinä saunaa olisi. Koti- ja mökkisaunojen lisäksi saunotaan kylpylöissä, hotelleissa, yritysten edustussaunoissa ja taloyhtiöiden saunoissa. Sauna ei ole pelkästään peseytymistä varten, vaan saunassa viihdytään, seurustellaan ja rentoudutaan. Sauna on tila, johon kutsutaan myös vieraat. Ei siis ole yhdentekevää miltä saunasi näyttää, saunan sisustus ja tunnelma ovat vähintään yhtä tärkeässä roolissa kuin muunkin kotisi tai kesämökkisi. Sauna voi perinteisen pienen ja hämärästi valaistun kopin sijaan olla tyylikäs, valoisa ja mietitty kokonaisuus, jossa viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin. Tyyliä saunaasi tuo Saunan Lasiseinä Helsinki -tuotekokonaisuus.

Näyttävä lasiseinä saunaan

Lasiseinä saunassa avartaa ja tuo tilantuntua ennestään pieneen saunaan, luo valoisuutta suurempaan tai tuo maiseman sisälle. Miksi et katselisi mökkirantasi maisemaa lauteilla istuessasi? Lasista voi tehdä saunaan yhden tai useamman seinän, puolikkaan seinän tai vain osan seinää. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelu auttaa sinua suunnittelussa. Vaihtoehtoja on monia: kirkkaan lasin sijaan voit valita kuvio- ja koristelasin tai sävylasit. Myös kuviointi onnistuu. Tutki Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelun esimerkkiratkaisuja, mallistoa ja tutustu sävy- ja kuviolasivalikoimaamme. Saunan Lasiseinä Helsinki – tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen vaihtoehto saunaasi. Käyttöarvonsa lisäksi se myös nostaa asuntosi rahallista arvoa.

Turvallinen lasitus märkätiloihin

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansioista oiva valinta juuri kosteisiin tiloihin. Saunan lasiseinä valmistetaan aina karkaistusta turvalasista ja käyttämämme kiinnikkeet ja helat ovat turvallisia ja laadukkaita. Lasiseinä kiinnitetään tilanteen mukaan kaakeleihin, seinään tai toisiinsa laadukkailla alumiinilistoilla tai saranoilla. Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelu toteutetaan sinun toiveittesi mukaan mittatilaustyönä.

Tutustu myös lasisiin suihkuseiniimme ja lasiovimallistoomme. Kuten saunan lasiseinässä, niissäkin on valinnanvaraa sekä toteutuksen että värin tai kuvioinnin suhteen. Helat ja vetimet voit valita kattavasta valikoimastamme. Yhdistelemällä laadukkaita elementtejä ja yksityiskohtia voimme toteuttaa kylpyhuoneeseesi yhtenevän ja tyylikkään kokonaisratkaisun. Mikäli haluat saunaasi modernia tunnelmaa, valoisuutta ja avaruutta, ratkaisu on Saunan Lasiseinä Helsinki.

Haaveesta totta? Ota yhteyttä ja anna meidän toteuttaa saunaunelmasi. Sinä voit sen jälkeen nauttia makoisista löylyistä tyylikkäässä, turvallisessa ja viihtyisässä saunassasi.