Printtilasit ja kuviolasit

Printti- ja kuviolasit luovat ilmettä tilaan

Itä-Helsingin Lasi valmistaa ja asentaa printtilasit

Printtilasit ovat huomiota herättävä vaihtoehto monenlaisiin kohteisiin. Tuo yrityksesi brändivärejä esiin lasiseinässä tai anna valon suodattua kiinnostavasti ja kauniisti kuviolasisen ikkunan läpi.

Lasiovet Helsinki -mallistossa värivaihtoehtoja ja erilaisia kuviointeja löytyy lähes rajattomasti. Kuvioitu tai himmeä lasiovi peittää ja toimii näkösuojana, erilaisilla sävytyksillä lasiovet saadaan sopimaan saumattomasti muuhun sisustukseen. Tutustu Lasiovet Helsinki -malliston väri- ja kuviovalikoimaan. Lasiin voidaan myös laminoida mikä tahansa kuva, jolloin saat takuulla uniikin ilmeen sisustukseesi.

Tutustu myös sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin printtilasimallistoon.

Kuviolasit

Kuviolasit ovat toiselta puolelta sileitä ja toinen puoli on kohokuvioitu. Useat kuviolasit ovat lähes läpinäkymättömiä ja niillä luot dramaattista tunnelmaa tilaan.

Sävylasit

Erilaiset sävylasit tarjoavat erityisesti sisustajalle laajan valikoiman. Värilliset lasit tuovat kotiin kestävää ja helppohoitoista ilmettä. Laminointikalvot antavat mahdollisuuden erilaisten värisävyjen valmistamiseen.

Sävylasia voidaan käyttää sekä sisustamisessa että ikkunoissa, joissa sävylasi toimii myös auringon suojana vähentäen sisään tulevia lämpösäteitä. Sävylasit ovat läpinäkyviä laseja, joiden tummuus vaihtelee lasin paksuuden mukaan.

Etsatut lasit

Laminointikalvot Velas

Laminointikalvot Vanceva

Kysy lisää printti- ja kuviolaseistamme. Valikoimassamme on 142 erilaista kuosia. Valitse sinulle parhaiten sopiva.