Parvekelasitukset ja huollot

Parvekelasit ja niiden huollot

Itä-Helsingin Lasi tekee parvekelasitukset pääkaupunkiseudulla

Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä liikennemelu laskee miellyttävästi lasitetulla parvekkeella.

Lataa PDF tästä

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä

Parvekelasituksemme on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii mainiosti sekä uudis- että peruskorjauksiin. Pääkaupunkiseudulla myymämme ja asentamamme lasit valmistaa Alutec.

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinälle, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasipaksuus on 6 mm ja 8 mm. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Parvekelasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen.

Yksilöllinen ilme

Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu’uttaa kulmien yli rakenteiden salliessa. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna.

Lue lisää myös lasitetuista kaidejärjestelmistä

Eristää ääntä ja säästää myös energiaa

Suljettuna vakiotiivistetty parvekelasitus vähentää miellyttävästi melua. Uusimpien tutkimusten mukaan parvekkeiden lasituksella voidaan säästää kerrostalo-asunnoissa energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin myyntipalvelustamme.

Lasitetulla parvekkeella nautit vuodenajoista säästä riippumatta

Lasittamalla parvekkeesi saat jatkoaikaa kesälle ja lisää tilaa kotiisi. Lasitettu parveke on olohuoneen jatke, jolla voit istuskella katselemassa vuodenaikojen vaihtumista, lueskella tai muuten viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Voit kasvattaa yrttejä tai käyttää sitä harrastus- tai työtilana. Parvekelasit suojaavat parvekettasi ja ulkoseiniäsi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, sekä vaimentavat liikenteen melua. Parvekelasit ovat varsin huomaamattomat ulkoa päin, eivätkä muuta talon ulkoilmettä tai arkkitehtuuria. Lasitukseen voit valita kirkkaan lasin sijaan himmeän satiinilasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa, tai auringolta suojaavan värjätyn lasin. Parvekelasit Helsinki -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu parvekkeellesi. Integroituna muihin parveke- ja terassituotteisiimme saat toimivan ja viimeistellyn ratkaisun parvekkeellesi. Käyttöarvonsa lisäksi lasitus nostaa myös asuntosi rahallista arvoa.

Parvekelasit Helsinki on turvallinen, helppohoitoinen ja sopii parvekkeelle kuin parvekkeelle.

Parvekelasit Helsinki on asennettavissa lähes mille tahansa parvekkeelle, se voidaan kiinnittää yhtä hyvin puuhun, betoniin tai teräkseen. Lasi materiaalina on kestävä, turvallinen ja helppohoitoinen ja vedenkestävyytensä ansioista se sopii oivallisesti ulkotiloihin. Parvekelasit Helsinki -lasitus valmistetaan aina karkaistusta turvalasista. Käyttämämme alumiiniprofiilit, kiinnikkeet ja helat ovat turvallisia, laadukkaita ja säänkestäviä ja lasituksen lukitukset lapsiturvallisia. Parvekelasit liukuvat kevyesti yläreunan kiskojensa varassa. Näin lasitus on helppo sekä avata, että sulkea. Lasit avataan yksi kerrallaan parvekkeen sivuseinälle, jolloin lasitus on muunneltavissa. Parvekelasit on näin myös helppo puhdistaa. Myönnämme lasitukselle 5 vuoden ja asennukselle 2 vuoden takuun. Parvekelasitus Helsinki-palvelu toteutetaan sinun toiveittesi mukaan mittatilaustyönä.

Haluatko kotiisi lisätilaa ja nauttia parvekkeestasi talvellakin?

Soita ja kysy lisää Itä-Helsingin Lasilta. Kerro meille minkälainen parvekkeesi on ja minkälaiset parvekelasit haluat – me kerromme sinulle milloin voit kantaa lempituolisi uudelle mukavalle parvekkeellesi ja istahtaa nauttimaan olostasi säästä välittämättä.