Parvekelasitukset ja huollot

Parvekelasitukset ja parvekelasien huollot

 

 

Itä-Helsingin Lasi toteuttaa parvekelasitukset koko taloyhtiöösi

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

Lasipatio Oy on Itä-Helsingin Lasi Oy:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut parvekelasituksiin ja lasiterasseihin. Lasipatio Oy:stä saat kaiken kokonaispalveluna parvekelaseihin, parvekelasituksiin ja niiden huoltoihin. Soita asiakaspalveluun 010 338 4410 tai lähetä ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@lasipatio.fi.

Tulemme mielellämme tutustumaan teidän parvekelasitushankkeeseen. Toteutamme koko parvekelasituksen luotettavasti sovitussa aikataulussa omilla asentajillamme. Saat myös parvekelasien huollot kätevästi parvekelasitusten erikoisliikkeestä Lasipatio Oy:stä. Lisätietoja parvekelasituksista löydät helposti klikkamalla tästä Lasipatio Oy:n verkkosivuille www.lasipatio.fi.

Facebookissa voit myös tutustua Lasipatio Oy:n parvekelasituksiin.

 

 

Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä lasitus absorboi miellyttävästi ääniä lasitetulla parvekkeella. Parvekelasitus on energiasäästävä ja oikea ratkaisu.

 

Parvekelasitus säästää kiinteistöä ja energiaa

Toteutimme taloyhtiön parvekelasitukset Helsinkiin.

Katso parvekelasitusvideo.

”Tilasimme parvekelasitukset yksilöllisesti koko taloyhtiöön. Jokainen sai tilata haluamansa tyyppisen parvekelasituksen. Me olemme kyllä tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasin toteutukseen. Kiitos siitä.”

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu 8, Vuosaari, Helsinki, 2015.

Lataa PDF tästä

 

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä

Parvekelasituksemme on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii mainiosti sekä uudis- että peruskorjauksiin. Pääkaupunkiseudulla myymämme ja asentamamme parvekelasit valmistaa Alutec.

 

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinälle, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, 2015

 

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasipaksuus on 6 mm tai 8 mm. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Parvekelasituksella on viiden (5) vuoden materiaalitakuu ja asennuksella kahden (2) vuoden takuu. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Parvekelasitus on erittäin turvallinen ratkaisu koko perheelle.

 

 

Yksilöllinen ilme

Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu’uttaa kulmien yli rakenteiden  niin salliessa. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Parvekelasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä aikaväälillä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tilaa maksuton suunnittelukäynti nyt, 09 755 7979.

Lue lisää lasitetuista kaidejärjestelmistä.

 

 

absorboi ääntä ja säästää myös energiaa

Parvekelasitus absorboi miellyttävästi ääniä. Parvekkeiden lasituksella säästetään myös merkittävästi energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin asiakasipalvelustamme parvekelasitusten asiantuntijalta.

 

 

PARVEKELASITUKSET KOKONAISPALVELUNA TALOYHTIÖLLE

Parvekelasitukset ja huollot on hyvä tilata samasta paikasta luotettavalta paikallislta lasiliikkeeltä. Kun haluatte taloyhtiöönne parvekelasitukset, pyytäkää asiantuntijaamme esittelykäynnille. Toteutamme parvekelasitukset kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen, -ja huollotkin onnistuvat kätevästi Uudellamalla.

Saat kokonaispalveluna meiltä yhdellä soitolla rakennesuunnittelun piirustuksineen, alumiinirakenteiden pintakäsittelyn, alumiinirakenteiden valmistuksen, parvekelasien valmistuksen ja asennuksen. Ja huoltopalvelummekin palvelee koko Uudellamaalla.

Kysy tarkemmin parvekelasitusten kokonaispalvelusta asiantuntijalta. Projektipäällikkömme huolehtivat parvekelasitusprojektistasi vastuullisesti. Autamme mahdollisen toimenpidelvan hakemisessa.

 

 

Lasitetulla parvekkeella nautit

Lasittamalla parvekkeesi saat jatkoaikaa kesälle ja lisää tilaa kotiisi. Lasitettu parveke on olohuoneen jatke, jolla voit istuskella katselemassa vuodenaikojen vaihtumista, lueskella tai muuten viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Nautit parvekkeella olostasi mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Voit kasvattaa yrttejä tai käyttää sitä harrastus- ja työtilana. Parvekelasit suojaavat parvekettasi ja ulkoseiniäsi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, sekä vaimentavat liikenteen melua.

 

 

Parvekelasit ovat varsin huomaamattomat ulkoa päin ja parantavat julkisivujen ilmettä tai rakennuksen arkkitehtuuria. Lasitukseen voit valita kirkkaan lasin tai himmeän satiinilasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa. Yksi lasivaihtoehto on auringolta suojaava värjätty lasi. Parvekelasit Helsinki -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu parvekkeellesi. Integroituna muihin parveke- ja terassituotteisiimme saat toimivan ja viimeistellyn ratkaisun parvekkeellesi. Käyttöarvonsa lisäksi lasitus nostaa myös asuntosi rahallista arvoa. Kysy tarjousta itsellesi tai koko taloyhtiölle.

Suunnittelukäynti on hyvä sopia heti, lasiasiantuntijamme mittaa kohteesi. Tulemme mielellään tutustumaan kohteeseenne, soita 09 755 7979.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

 

Parvekelasit Helsinki on turvallinen ja helppohoitoinen

Parvekelasit Helsinki -mallisto on asennettavissa lähes mille tahansa parvekkeelle. Se voidaan kiinnittää yhtä hyvin puuhun, betoniin tai teräkseen. Lasi materiaalina on kestävä, turvallinen ja helppohoitoinen. Vedenkestävyytensä ansioista lasi sopii oivallisesti ulkotiloihin. Parvekelasit Helsinki -lasitus valmistetaan aina karkaistusta turvalasista. Käyttämämme alumiiniprofiilit, kiinnikkeet ja helat ovat turvallisia, laadukkaita ja säänkestäviä sekä lasituksen lukitukset lapsiturvallisia.

 

 

Parvekelasit liukuvat kevyesti yläreunan kiskojensa varassa. Näin lasitus on helppo sekä avata, että sulkea. Lasit avataan yksi kerrallaan parvekkeen sivuseinälle, jolloin lasitus on muunneltavissa. Parvekelasit on näin myös aina helppo puhdistaa. Myönnämme lasitukselle viiden (5) vuoden ja asennukselle kahden (2) vuoden takuun. Parvekelasitus Helsinki -palvelu toteutetaan sinun toiveittesi mukaan aina mittatilaustyönä. Varaa oma suunnittelukäynti asiantuntijaltamme, soita 09 755 7979.

 

 

lasitetusta parvekkeesta lisätilaa kotiisi

Soita ja kysy lisää Itä-Helsingin Lasin parvekelasituksista. Kerro meille minkälainen parvekkeesi on ja minkälaiset parvekelasit haluat. Me kerromme sinulle, milloin voit kantaa lempituolisi uudelle mukavalle parvekkeelle ja istahtaa nauttimaan olostasi säästä välittämättä.

Parvelasitusprojekti on helppo toteuttaa asiantuntijoidemme kanssa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Saat projektipäällikön hoitamaan parvekelasituksiasi.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu 8, Vuosaari, Helsinki, 2015,

Katso myös terassilasitusvideo.

Suihkuseinät, saunalasitukset ja parvekelasitukset hotelli Scandic Helsinki Aviacongressiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Projektipäällikkö Jukka Vilen 040 710 8944

Soita 09 755 7979

Korjauspäivytys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

 

', '' );*/ ?>