Lasiovet ja lasiliukuovet

Karkaistut lasiovet

Lasiovet ja liukuovat mittojesi mukaan suoraan valmistajalta

Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali ja soveltuu kokolasisiin oviin karkaistuna. Itä-Helsingin Lasi valmistaa kokolasiset ovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan saranoilla tai liukujärjestelmillä tehtaallaan helsingin Roihupellossa. Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla..

Kokolasinen ovi soveltuu moniin paikkoihin välioveksi. Erilaisilla saranoilla ja lukitusjärjestelmillä oven käyttö muuttuu tarpeita vastaavaksi. Karkaistu lasi kestää käyttöä ja on helppo hoitaa myös pesutiloissa. Toimitamme lasiovia sekä karmeilla että ilman. Lasiovien lasivaihtoehtoja on useita. Kysy lisää asiantuntijaltamme, 09 755 7979.

Katso video saunan lasituksista.

Karmillinen väliovi

Karmilliset väliovet valmistetaan myös 8 mm:n karkaistusta turvalasista. Karmivaihtoehtoina ovat mänty ja valkoinen puu. Oveen asennetaan tukevat alumiinisaranat sekä kaksipuolinen alumiinipainike, joka on mahdollista saada myös lukittavana ja WC-indikaattorilla. Karmilliset väliovet tehdään aina mittatilaustyönä ja kootaan asennusta vaille valmiiksi.

Karmiton lasiovi

Karmittoman lasioven keskittävät saranat kiinnitetään suoraan seinään.

Lasiovet tuovat Valoa ja yksilöllistä ilmettä sisustukseen

Valoa läpäisevänä materiaalina lasi tuo sisustukseen valoa ja avaruutta. Ikkunoiden ja lasiseinien ohella tai niiden sijasta voit luoda samaa valoisaa tunnelmaa myös lasiovilla. Voit erottaa tilat toisistaan pitäen silti tilan avoimen oloisena ja avarana. Lasi- ja ovimallista riippuen voit joko peittää tai avata näkymää huoneesta toiseen tai ulkoa sisälle.

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansiosta se sopii sekä ulko-oviin että kosteisiin tiloihin kuten saunaan tai kylpyhuoneeseen. Lasiovet valmistetaan aina karkaistusta turvalasista. Käyttämämme kiinnikkeet ja helat ovat aina sekä turvallisia että laadukkaita. Ovet ovat siten helppokäyttöisiä, käyttö- ja murtoturvallisia, mutta myös helppoja puhdistaa. Ovimallistossamme on sekä karmillisia, karmittomia että liukuovimalleja. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme tai katso video tästä.

Lasiovimallistossa on vaihtoehtoja

Karmivaihtoehdot ovat mänty ja valkoinen puu. Saranat ovat tukevaa alumiinia ja oviin on mahdollista saada lukitus sekä WC-indikaattori. Karmittomat lasiovet kiinnitetään suoraan saranoilla seinään. Lasiliukuovet on mahdollista kiinnittää joko seinään tai kattoon ja ne liukuvat vaivattomasti kiskoillaan. Lasiovien käyttö on helppoa  ja turvallista.

Tutustu myös lasisiin suihkuseiniimme ja saunan lasiseinämallistoomme sekä terassilasitustuotteisiimme. Kuten lasiovet, nekin voidaan toteuttaa eri väreillä ja kuvioinneilla. Helat ja vetimet voit valita kattavasta valikoimastamme. Yhdistelemällä laadukkaita elementtejä ja yksityiskohtia voimme toteuttaa kotiin tai julkisiin tiloihin yhtenevän ja tyylikkään kokonaisratkaisun.

Mikäli haluat modernia tunnelmaa, valoisuutta ja avaruutta, ratkaisu on Lasiovet Helsinki. Kysy lisää!