Lämpölasit/eristyslasit

Lämpölasit Helsingistä

Itä-Helsingin Lasi valmistaa eristyslasit pääkaupunkiseudulla

Itä-Helsingin Lasi Oy on lämpölasien, eli eristyslasien asiantuntija pitkällä kokemuksella. Henkilökuntamme koulutus ja työvälineet ovat ajan tasalla ja lasituotteiden valmistusta valvotaan tarkasti. Prosessin tuloksena onkin siisti ja virheetön lämpölasi. Tarvittaessa asennuspalvelumme asentaa lämpölasit paikalleen kohteeseesi pääkaupunkiseudulla.

LÄMPÖLASIen tekniset ominaisuudet

Lämpölasi on lasityyppi, joka soveltuu hyvin ikkunoihin, oviin ja suurempiin lasirakenteisiin kuten vaikkapa kasvi- tai viherhuoneen seiniin. Lämpölasirakenteessa kaksi tai useampia lasipintoja on yhdistetty ilmatiiviiksi kokonaisuudeksi siten, että niiden väliin jää ilmatila. Lämpölasi eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä ja antaa samalla myös auringonsuojan. Rakenteessa voidaan käyttää erilaisia laseja ja niiden yhdistelmiä.

Lämpölasien rakenteen vaihtoehtoja:

  • Selektiivinen energialasi parantaa lämmöneristystä.
  • Auringonsuojalasilla tai sävytyksellä voidaan vaikuttaa ikkunan tai muun lasirakenteen auringonsuojaan.
  • Karkaistu turvalasi on erityisen turvallinen käyttäjälle ja suojaa samalla kotisi kutsumattomilta vierailta.

Lämpölasien ulkonäköä voidaan myös räätälöidä tarpeidesi mukaan vaikkapa kuvioiduilla tai värjätyillä laseilla. Mieti siis mikä sopisi kohteen ympäristöön ja sisustukseen parhaiten. Lämpölasi Helsinki–tuotteemme ovat laadukkaita. Ne täyttävät kotimaiset rakennus- ja energiamääräykset. Lämpölasit valmistetaan Helsingissä ja niille on myönnetty sekä CE-, että FI-sertifikaatit osoituksena tuotteen korkeasta laadusta.

Lämpölaseillamme on CE-merkintä.