Tuotteet

Lasituotteet rakentamiseen ja sisustamiseen

Itä-Helsingin Lasi lasituotteiden valmistajana

Valmistamme pitkällä kokemuksella kaikki lasituotteet kustannustehokkaasti niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Toimimme ja teemme lasiasennuksia kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Katso video.

Lasituotteemme

Lasin monet mahdollisuudet

Lasi taipuu moneen erilaiseen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Usein lasi mielletään pelkästään ikkunoiden, ovien ja seinien materiaaliksi, mutta siitä voi tehdä lähes mitä vain ja sen käyttö rakentamisessa onkin ilahduttavasti lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina. Lasi eri muodoissaan luo valoisuutta, avaruutta ja yksilöllistä ilmettä, -tyylikästä arkkitehtuuria. Vedenkestävyytensä ansiosta lasi on mitä mainioin materiaali kosteisiin tiloihin tai ulkorakentamiseen. Itä-Helsingin Lasi on toteuttanut lukuisia lasiseiniä, lasijulkisivuja, kaksoislasijulkisivuja, parveke- ja terassilasituksia lasikaiteineen. Soita asiantuntijallemme, 09 755 7979 ja tilaa maksuton suunnittelukäynti. Katso video.

Lasiliike Itä-Helsingin Lasin palveluja käyttävät myös monet arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat.

Lasiliikkeen kattava tuotevalikoima Helsingissä

Itä-Helsingin Lasin valikoimiin kuuluvat perinteisten lasiovien ja parvekelasien lisäksi parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit.  Suosittuja ovat myös siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Lisää mahdollisuuksia yksilöllisiin sisustus- ja rakentamisratkaisuihin saat kuvio- ja sävylaseilla, jotka ovat usein kuviointinsa ansiosta peittävämpi materiaali kuin perinteinen kirkas lasi. Lasipinnalle voi myös laminoida minkä tahansa kuvion tai kuvan. Teuvo Lomanin suunnittelema printtilasimallisto on käytettävissäsi sisutus- ja keittiön välitilan laseihin. Vain mielikuvitus on rajana, joten kysy rohkeasti miten lasiliikkeemme Helsingissä voi toteuttaa juuri sinun ideasi. Printtilasit soveltuvat tyylikkäästi moniin kodin sisutusratkaisuihin.

Erikoislasivalikoimastamme löydät palonsuoja- ja ääneneristyslasit, luodinkestävät suojalasit ja paineenkestolasit. Mikäli tarvitset teknisiltä ominaisuuksiltaan tavallista vaativampaa lasia, kysy meiltä lisää ja anna Lasiliike Helsinki –palvelun löytää sinulle parhaat lasiratkaisut.