Tuotteet

Lasituotteet rakentamiseen ja sisustamiseen

Itä-Helsingin Lasi palvelee pääkaupunkiseudulla

Valmistamme pitkällä kokemuksella lasituotteet niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Toimimme ja teemme lasiasennuksia kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Lasituotteemme


Lasin monet mahdollisuudet

Lasi taipuu moneen erilaiseen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Usein lasi mielletään pelkästään ikkunoiden, ovien ja seinien materiaaliksi, mutta siitä voi tehdä lähes mitä vain ja sen käyttö rakentamisessa onkin lisääntynyt viime vuosina. Lasi eri muodoissaan luo valoisuutta, avaruutta ja yksilöllistä ilmettä. Vedenkestävyytensä ansiosta lasi on mitä mainioin materiaali kosteisiin tiloihin tai ulkorakentamiseen. Itä-Helsingin Lasi on toteuttanut esimerkiksi lasisen puunkantotelineen ja lasikaton grillikotaan.

Lasiliike Itä-Helsingin Lasin palveluja käyttävät myös arkkitehdit ja esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista on nähty myös television sisustusohjelmissa.

Lasiliikkeen kattava tuotevalikoima Helsingissä

Itä-Helsingin Lasin valikoimiin kuuluvat perinteisten lasiovien ja parvekelasien lisäksi mm. terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit, ja siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Lisää mahdollisuuksia yksilöllisiin sisustus- ja rakentamisratkaisuihin saat kuvio- ja sävylaseilla, jotka ovat usein kuviointinsa ansiosta peittävämpi materiaali kuin perinteinen kirkas lasi. Lasipinnalle voi myös laminoida minkä tahansa kuvion tai kuvan. Vain mielikuvitus on rajana, joten kysy rohkeasti miten Lasiliikkeemme Helsingissä voi toteuttaa juuri sinun ideasi.

Erikoislasivalikoimastamme löydät mm. palonsuoja- ja ääneneristyslasit, luodinkestävät suojalasit ja paineenkestolasit. Mikäli tarvitset teknisiltä ominaisuuksiltaan tavallista vaativampaa lasia, kysy meiltä lisää ja anna Lasiliike Helsinki –palvelun ratkaista ongelmasi.