Suunnittelu ja projektit

suunnittelusta asennukseen

 

Lasiprojektien ammattimainen läpivieminen vaatii projektikokemusta

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme projektipäällikön johtamana ja auttaa sinua jo lasitöiden suunnittelussa. Laskemme juuri sinulle tarkan tarjouksen ja neuvottelemme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Saat kaiken suunnittelusta asennukseen kotimaiselta valmistajalta luotettavan projektipäällikön valvonnassa. Pyydä myös vuositarjous korjauslasituksista sekä muista tarvitsemistasi lasialan palveluista.

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asennamme lämpölasia Helsingissä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekninen lasiasiantuntijamme Antti Vartiainen palvelee suunnittelussa ja kaikissa lasialan teknisissä kysymyksissä, soita Antille 041 5155 350.

Projektipäällikkö Jukka Vilen on käytettävissänne projektin alusta loppuun saakka luotettavalla asenteella, soita Jukalle 040 710 8944.

Asennustyönjohtajamme Sami Taipale vastaa asennuksien toteuttamisesta luvatussa aikataulussa, soita asennuksesta Samille 041 515 5357.

 

 

Projektin kokonaisvastuu

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa projektisi sitten suuri tai pieni, rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa. Saat kaiken yhdeltä toimittajalta, joka kantaa kokonaisvastuun koko projektista alihankintapalveluineen. Itä-Helsingin Lasi Oy on johtavana lasitusliikke pääkaupunkiseudulla. Saat luotettavasti lasiliikkeeltä monipuolisia, asiakaslähtöisiä kokonaisvaltaisia palvelu- ja tuotekokonaisuuksia.

 

 

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

IItä-Helsingin Lasi Oy peruskorjasi Vuosaaren kirkon lasiseinän 2018. Alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen toteuttaa kohteen kustannustehokkaasti valmistuksesta asennukseen.

 

Asiakastyytyväisyyden varmistaminen lasiprojekteissa

Tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat todenneet korkealuokkaisen laatumme alumiini- ja lasirakentamisessa. Valmistajana pystymme toteuttamaan tuotteet ja palvelut  sopimusten mukaisesti. Yrityksessämme panostaa jatkuvasti koulutukseen ja tuotekehitykseen. Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua monipuolisesti ja luotettavasti kaikissa lasiprojekteissasi. Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Asiantuntijamme palvelevat sinua suunnittelusta asennukseen. Asiakkaan on helppo ostaa koko projekti saman katon alta ammattilaiselta.

 

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme lämpölasit Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Lämpölasit ja alumiinirakenteet toimitti Itä-Helsingin Lasi Oy

Asensimme 26 lämpölasia Viikin varastohotelliin