Suunnittelu ja projektit

Lasityöt suunnittelusta projektivastuuseen

Lasiprojektien ammattimainen läpivieminen vaatii kokemusta

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa tarpeesi ja auttaa sinua lasitöiden suunnittelussa. Laskemme juuri sinulle sopivan tarjouksen ja laadimme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Voit pyytää myös vuositarjouksen korjauslasituksista sekä muista tarvitsemistasi palveluista.

Projektin kokonaisvastuu

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa projektisi sitten suuri tai pieni, rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa. Uskomme, että nyt ja tulevaisuudessa asiakkaat haluavat yhden toimittajan, joka kantaa kokonaisvastuun koko projektista alihankintapalveluineen. Itä-Helsingin Lasi Oy haluaa säilyttää aseman johtavana lasitusliikkeenä pääkaupunkiseudulla ja monipuolistaa toimintaa tarjoamalla asiakaslähtöisiä kokonaisvaltaisia palvelu- ja tuotekokonaisuuksia.

Asiakastyytyväisyyden varmistaminen lasiprojekteissa

Haluamme aina varmistaa huolellisesti, että olemme ymmärtäneet asiakkaiden tarpeet ja toiveet oikein. Tältä pohjalta pystymme toteuttamaan tuotteet ja palvelut tismalleen sopimusten mukaisesti. Yrityksessämme pyritään jatkuvasti kehittymään paremmiksi sekä kouluttautumalla että panostamalla enemmän asiakaspalveluun. Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua kaikissa lasiprojekteissasi. Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Tarjous on aina ilmainen.