Rakennus- ja korjauslasitukset, lasien asennus

Rakennus- ja korjauslasitukset

 

Itä-Helsingin Lasi tekee lasien asennukset pääkaupunkiseudulla

 

Rakennus- ja korjauslasitukset sinulle tarjoaa Uudenmaan johtava lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy. Tuotantoomme kuuluvat perinteisten lasitusten lisäksi lasiovet ja parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit ja siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät.

 

Printtilasimallistossamme 142 erilaista sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin suunnittelemaa kuosia

 

Väreissä ja kuvioinneissa riittää valinnanvaraa ja mikäli tarvitset korjattavaan kohteeseesi teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativampaa lasia, kattavasta erikoislasivalikoimastamme löydetään sinulle oikean lasin. Korjauslasitus toteutetaan saumattomasti haluttuun rakenteeseen, aina suunnittelusta asennukseen. Katso video.

 

 

edullinen Korjauslasituksen vuosisopimus
taloyhtiöille ja yrityksille

 

Taloyhtiöille, yrityksille ja julkisille kiinteistöpalveluille tarjoamme nopean, tehokkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen vuosisopimuksen lasikorjauksiin. Soita heti, 09 755 7979 ja pyydä tarjous.

Hoidamme korjauslasitukset sopimuksen mukaan aina heti. Etenkin suurissa kohteissa ratkaisu on tilaajalleen helppo, nopea ja huoleton tapa huolehtia lasikorjauksista ja estää mahdollisten lisävahinkojen syntyminen. Vuosisopimus luotettavan lasiammattilainen kanssa on aina kustannustehokkain je paras ratkaisu.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

 

Lasien asennus Helsingin seudulla

Asiakkaitamme palvelee aina myös lasien asennuspalvelu. Lasinestarimme ovat kokeneita ammattilaisia, joten kaikki asennustyöt käyvät nopeasti ja lopputulos on aina siisti. Olemme toimineet lasialalla luotettavasti vuodesta 1983. Toteutamme ripeästi ja ammattitaidolla lasien asennukset ja muut lasiprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin. Ota siis yhteyttä heti.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

pyydä tarjous

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa lasiprojektisi sitten suuri tai pieni. Kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa, Itä-Helsingin Lasi palvelee ammattitaidolla. Tilaa maksuton suunnittelukäynti kohteeseesi. Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisätietoja asiantuntijaltamme lasirakentamisesta tai jätä tarjouspyyntö. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen.  Tilaa maksuton mittauskäynti.

 

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa yhdessä kanssasi kohteesi alumiini- ja lasirakentamisessa tarvittavat mitat. Pienemmät työt voimme arvioida jo heti puhelimessa, suuremmat kokonaisuudet arvioimme mielellään paikan päällä yhdessä rakennuttajan, suunnittelijan ja arkkitehdin kanssa. Asiantuntijamme laskee juuri sinulle edullisen tarjouksen ja laatii aikataulun rakennusprojektiisi sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa, sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Saat helposti kaikki lasirakentamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet saman katon alta avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen kotimaiselta valmistajalta. Katso myös video parvekelasituksista.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Lämpölasiasennukset Pelican Viikkiin