Rakennus- ja korjauslasitukset, lasien asennus

Rakennus- ja korjauslasitukset

Itä-Helsingin Lasi tekee lasitustyöt pääkaupunkiseudulla

Rakennus- ja korjauslasitukset sinulle tarjoaa pääkaupunkiseudun johtava lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy. Valikoimiimme kuuluvat perinteisten lasitusten lisäksi mm. lasiovet ja parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit ja siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Väreissä ja kuvioinneissa riittää valinnanvaraa ja mikäli tarvitset korjattavaan kohteeseesi teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativampaa lasia, kattavasta erikoislasivalikoimastamme löydetään sinulle tarpeisiisi oikea lasi. Korjauslasitus toteutetaan siten, että korjattu kohta sulautuu saumattomasti muuhun rakenteeseen, etkä edes huomaa jälkikäteen että korjattu kohta on joskus ollut rikki.

edullinen Korjauslasituksen vuosisopimus
taloyhtiöille ja yrityksille

Taloyhtiöille ja julkisille kiinteistöpalveluille tarjoamme nopean, tehokkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen vuosisopimuksen lasikorjauksiin. Hoidamme korjauslasitukset sopimuksen mukaan aina tarvittaessa. Etenkin suurissa kohteissa ratkaisu on tilaajalleen helppo, nopea ja huoleton tapa huolehtia lasikorjauksista ja estää mahdollisten lisävahinkojen syntyminen.

Lasien asennus Helsingin seudulla

Asiakkaillemme on tarjolla myös lasien asennuspalvelu. Lasiasentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joten kaikki asennustyöt käyvät nopeasti ja lopputulos on siisti. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1983. Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla lasien asennukset ja muut lasiprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, järeääkin kalustoa vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin. Ota siis yhteyttä.

pyydä Ilmainen tarjous!

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa projektisi sitten suuri tai pieni. Rakennatko uutta, korjaatko vanhaa tai tarvitsetko apua lasivahingon korjaukseen? Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Tarjous on aina ilmainen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa tarpeesi. Pienemmät työt voimme arvioida jo heti puhelimessa, suuremmat kokonaisuudet arvioimme paikan päällä yhdessä rakennuttajan ja arkkitehdin kanssa. Asiantuntijamme laskee juuri sinulle sopivan tarjouksen ja laatii aikataulun rakennusprojektiisi sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa, sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla.