Lämpölasien valmistus

Lämpölasien valmistus pääkaupunkiseudulla

Lämpölasi tuo energiasäästöä ja sopii moniin kohteisiin

Tiukentuneet energiamääräykset rakentamisessa asettavat uusia vaatimuksia myös ikkunoille, oville ja muille lasirakenteille. Laadukkaalla lämpölasiratkaisulla voidaan merkittävästi vaikuttaa kodin energiankulutukseen ja parantaa asumismukavuutta. Lämpö ei karkaa, vedontunne poistuu ja lämmityslasku pienenee. Oikein valitut lasirakenteet vaikuttavat myös merkittävästi kodin äänieristykseen. Saneerauskohteissa uudet ikkunat ja ovet kannattaa valita vanhaa mallia ja rakennusta kunnioittaen, mutta energiatehokkaasti ja nykypäivän määräykset täyttäen. Ikkunoiden tai ovien uusiminen on usein helpoin ja edullisin keino säästää lämmityskustannuksissa ja parantaa asumismukavuutta.

Lämpölasi–tuotteen tekniset ominaisuudet

Lämpölasi, toiselta nimeltään eristyslasi, on lasityyppi jota käytetään ikkunoissa, ovissa ja suuremmissa lasirakenteissa kuten vaikkapa kasvihuoneissa tai kodin lämmitetyissä lasitiloissa. Lämpölasirakenteessa on kaksi tai useampia lasipintoja yhdistetty ilmatiiviiksi kokonaisuudeksi siten että niiden väliin jää ilmatila. Lämpölasi eristää tehokkaasti niin lämpöä kuin ääntäkin. Lämpölasin teknisiä ominaisuuksia suunnitellessa tulee ottaa huomioon rakenteen haluttu lämpöeristyskerroin, auringonsuojakerroin ja äänieristys. Rakenteessa voidaan käyttää erilaisia laseja ja niiden yhdistelmiä: selektiivinen energialasi parantaa lämmöneristystä, auringonsuojalasilla tai sävytyksellä voidaan vaikuttaa ikkunan tai muun lasirakenteen auringonsuojaan ja karkaistu turvalasi on erityisen turvallinen käyttäjälle suojaten samalla myös kotisi kutsumattomilta vierailta.

Lämpölasin ulkonäköä voidaan myös räätälöidä tarpeidesi mukaan. Voit valita erilaisista kuvioiduista tai värjätyistä laseista mieleisesi ja muuhun rakennukseen tai sisustukseen sopivan tuotteen. Lämpölasi-tuotteet ovat laadukkaita, kotimaisia ja rakennus-, sekä energiamääräykset täyttäviä. Lämpölasit valmistetaan tehtaallamme Helsingissä ja niille on myönnetty sekä CE-, että FI-sertifikaatit osoituksena tuotteen korkeasta laadusta.

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppanisi

Itä-Helsingin Lasi Oy on Helsingin ja pääkaupunkiseudun johtava lasituotteiden valmistaja ja asentaja. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1983. Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla rakennusprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, järeääkin kalustoa vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarjous

Palvelemme sinua kaikissa lämpölasiprojekteissasi. Laskemme juuri sinulle sopivan tarjouksen ja laadimme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Soita numeroon 09 7557 979, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@ita-helsinginlasi.fi tai täytä tarjouspyyntö.

Jos nurkissasi vetää, lämpö karkaa ja lämmityslaskun loppusumma huimaa,  ratkaisemme ikkuna- ja oviongelmasi puolestasi. Sinä voit keskittyä nauttimaan kodin lämmöstä ja pienentyneestä energialaskusta.