Lämpölasien valmistus

Lämpölasien valmistus HELSINGISSÄ

Lämpölasi tuo energiasäästöä ja sopii moniin kohteisiin

Meiltä kaikkien lämpälasien tilaaminen on helppoa. Tiukentuneet energiamääräykset rakentamisessa asettavat uusia vaatimuksia myös ikkunoille, oville ja muille lasirakenteille. Laadukkaalla lämpölasiratkaisulla voidaan merkittävästi vaikuttaa rakennuksen energiankulutukseen ja parantaa samalla myös viihtyvyyttä. Lämpö pysyy sisällä, lämmöntunne on tasainen ja lämmityslaskukin tykkää. Oikein valitut lasirakenteet vaikuttavat merkittävästi myös rakennuksen äänieristykseen. Valmistajana toteutamme vaativatkin julkisivukohteet kustannustehokkaasti suunnittelusta asennukseen. Tulemme mielellämme lasiasiantuntijamme kanssa kertomaan lasirakentamisen monipuolisista mahdollisuuksista, soita 09 755 7979.

 

     

 

Saneerauskohteissa uudet ikkunat ja ovet kannattaa valita vanhaa mallia ja rakennusta kunnioittaen, mutta energiatehokkaasti ja nykypäivän määräykset täyttäen. Ikkunoiden tai ovien uusiminen on usein helpoin ja edullisin keino säästää lämmityskustannuksissa ja parantaa rakennuksen asumismukavuutta. Huomioimme myös uudet turvamääräykset rakennuksen lämpölasien valmistuksessa. Soita asiantuntijallemme, tulemme mielellämme kotiin tai arkkitehtitoimistoon kertomaan lasien monipuolisista käyttömahdollisuuksista 09 755 7979. Lasien tilaaminen on helppoa.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Lämpölasi–tuotteen tekniset ominaisuudet

Lämpölasi eli eristyslasi on lasityyppi, jota käytetään ikkunoissa, ovissa ja suuremmissa lasirakenteissa, kuten vaikkapa kasvihuoneissa tai kodin lämmitetyissä lasitiloissa. Lämpölasirakenteessa on kaksi tai useampia lasipintoja yhdistetty ilmatiiviiksi kokonaisuudeksi siten, että niiden väliin jää ilmatila. Lämpölasi eristää tehokkaasti niin lämpöä kuin ääntäkin. Lämpölasin teknisiä ominaisuuksia suunnitellessa tulee ottaa huomioon rakenteen haluttu lämpöeristyskerroin, auringonsuojakerroin, äänieristys ja turvaluokitus. Rakenteessa voidaan käyttää erilaisia laseja ja niiden yhdistelmiä: selektiivinen energialasi parantaa lämmöneristystä, auringonsuojalasilla tai sävytyksellä voidaan vaikuttaa ikkunan tai muun lasirakenteen auringonsuojaan ja karkaistu turvalasi on erityisen turvallinen käyttäjälle suojaten sekä perhettäsi että kotiasi tai liiketilaasi.

Lämpölasin ulkonäköä voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaan. Voit valita erilaisista kuvioiduista tai värjätyistä laseista mieleisesi ja muuhun rakennukseen tai sisustukseen sopivan tuotteen. Lämpölasi-tuotteet ovat laadukkaita, kotimaisia ja rakennus- sekä energiamääräykset täyttäviä tutkittuja huipputuotteita. Lämpölasit valmistetaan tehtaallamme Helsingissä ja niille on myönnetty sekä CE- että FI-sertifikaatit osoituksena tuotteen korkeasta kotimaisesta laadusta.

 

 

 

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppanisi

Itä-Helsingin Lasi Oy on Helsingin ja pääkaupunkiseudun johtava lasituotteiden valmistaja ja asentaja. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme vuodesta 1983. Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla rakennusprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, järeääkin kalustoa vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin. Oma autonostin on koko ajan käytettävissä vaativissakin kohteissa. Palvelemme alumiini ja- ja lasirakentamisessa niin uudis- kuin peruskorjauskohteissakin. Saat kaikki lasituspalvelut luotettavasti ja vaivattomasti yhdeltä valmistajalta asennettuna. Katso video lasiterassirakentamisesta.

 

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Palvelemme sinua kaikissa lämpölasiprojekteissasi. Laskemme tarkasti kokonaistaloudellisen tarjouksen ja laadimme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Soita 09 7557 979, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@ita-helsinginlasi.fi tai täytä tarjouspyyntö.

 

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

 

Asiantuntijamme neuvoo sinua kaikissa lasialan kysymyksissä. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen. Suunnittelupalvelumme auttaa teknisissä kysymyksissä. Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, toteutamme tehtaallamme kaikki ikkuna- ja oviratkaisut luotettavasti. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat alumiini- ja lasirakennusprojektistasi loppuun saakka. Sinä voit keskittyä nauttimaan turvallisesti kodin lämmöstä ja pienentyneestä energialaskusta.

Projektipäällikkömme hoitaa kaiken puolestasi sovitusti. Nyt on oikea aika tehdä kustannustehokkaat kaupat lasitusprojektistasi luotettavan, kotimaisen lasivalmistajan kanssa.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti  lämpölasiseinät ja alumiiniulko-ovet 12 porraskäytävään AsOy Mellunporoon 2018