Korjauspäivystys 24/7

Korjauspäivystys 24/7 pääkaupunkiseutu

Kun lasi on rikki, ripeä apu on lähellä!

Korjauspäivystys 24/7 numerosta 0400 431 442 Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelun tarjoaa lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy. Vahingon tai ilkivallan kohdatessa soita meille, hoidamme lasit kuntoon ripeästi ja ammattitaidolla!

Itä-Helsingin Lasi Oy on perustettu vuonna 1983 ja on sekä ammattitaitoisen että monipuolisen palvelunsa myötä noussut pääkaupunkiseudun johtavaksi lasiliikkeeksi. Korjauslasituspalvelu on ollut toimintamme kulmakivi alusta alkaen.

Vahingon sattuessa soita meille!

Vahinko ei tule kello kaulassa. Kun ikkunasi hajoaa tai liikkeeseesi murtaudutaan, se harvemmin tapahtuu toimistoaikaan arkipäivänä. Ilkivaltaa, onnettomuuksia ja myrskytuhoja tapahtuu yhtälailla keskellä yötä ja pyhäpäivinä, ellei jopa enemmän kuin kirkkaassa päivänvalossa. Tällöin on lisävahinkojen välttämiseksi tärkeää saada apua nopeasti. Talvipakkasella lämpö karkaa, lumi sataa sisälle ja säpäleiksi lyöty myymälän näyteikkuna suorastaan houkuttelee varkaita sisään. Mistä apu kun hätä on suurin? Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla. Korjauslasitus Helsinki 

Korjauspäivystys ja lasituotteet samasta paikasta

Korjauslasituspalvelumme auttaa nopeasti. Päivystävä korjaajamme on vahinkopaikalla puolessa tunnissa soitosta ja pystyy määrittelemään vahingon laajuuden ja tarvittavan korjauksen heti paikan päällä. Pika-apu rikkoutuneeseen lasiin pystytään järjestämään pääsääntöisesti jo saman päivän aikana. Lopullinen korjauslasitus uusine laseineen toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti luotettavasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Rakennamme ja asennamme kaikenlaisia lasiratkaisuja pienistä suuriin, joten osaamisemme ja ammattitaitomme ovat valttia myös korjatessa vahingoittuneita lasirakenteita.

Valmistamme asiakkaan mittojen mukaan uudet tarvittavat lasit ja osat ja asennamme ne paikalleen. Tuotevalikoimamme on kattava, joten jokaiseen kohteeseen löytyy meiltä joko samanlainen tai vastaava lasi. Valmistamme mm. lämpölasimme itse, joten saamme omalta tehtaaltamme Helsingistä toimitettua nopeasti ikkunaasi uuden lasin. Henkilökuntamme korjauslasituksessa on mitoitettu riittäväksi. Me teemme työn itse, emmekä käytä alihankkijoita. Siten takaamme sujuvan ja ammattitaitoisen toteutuksen ja toimituksen. Tilaa siis korjauspäivystys Helsingin seudulla meiltä.

Nopea apu lasien korjauspäivystyksestä

Itä-Helsingin Lasi tarjoaa sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, kun tarvitset apua lasivahingon korjaukseen. Riennämme apuun vuoden jokaisena päivänä ja mihin kellonaikaan tahansa.