Korjauspäivystys 24/7

Korjauspäivystys 24/7

Kun tarviset lasimestarin paikalle heti, soita luotettavaan lasiliikkeeseen 0400 431 442

Itä-Helsingin Lasin korjauspäivystys 24/7 päivystää numerossa 0400 431 442 Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ammattilaisemme saapuu paikalle nopeasti, keskimäärin 15 minuutissa. Vahingon tai ilkivallan kohdatessa soita meille, korjaamme rikkoutuneen lasin heti ja hoidamme uuden lasin luotettavasti.

Itä-Helsingin Lasi Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan vuodesta 1983. Helsingin johtava lasiliike on kustannustehokas ja monipuolisti asiakkaitaan palveleva lasitusalan ammattilainen. Korjauslasituspalvelu ja hyvä asiakaspalvelu on ollut aina toimintamme kulmakivi.

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

ItItä-Helsingin Lasi Oy peruskorjasi Vuosaaren kirkon lasiseinän 2018. Alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen toteuttaa kohteen kustannustehokkaasti valmistuksesta asennukseen.

Vahingon sattuessa soita meille, -korjaamme lasin heti

Kun ikkunasi hajoaa tai liikkeeseesi murtaudutaan, soita meille heti, 0400 431 442. Korjaamme kaikki lasit heti keskellä yötä ja myös pyhäpäivinä, olemme paikalla muutamassa minuutissa. Monesti on tärkeää saada apua nopeasti lisävahinkojen välttämiseksi . Talvipakkasella kodin lämpö karkaa, lumi sataa rakennukseen sisälle ja säpäleiksi lyöty myymälän näyteikkuna suorastaan houkuttelee varkaita. Päivystävä lasimestarimme korjaa lasisi heti. Päivystämme 24h, ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla.

Korjauslasitus Helsinki 

Korjauspäivystys ja lasituotteet samasta paikasta

Korjauslasituspalvelumme auttaa nopeasti. Päivystävä lasimestarimme on vahinkopaikalla minuuteissa, viimeistään puolessa tunnissa soitosta ja pystyy määrittelemään vahingon laajuuden ja tarvittavan korjauksen heti paikan päällä. Pika-apu rikkoutuneeseen lasiin pystytään järjestämään kohteeseen heti. Lopullinen korjauslasitus uusine laseineen toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti luotettavasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Valmistamme ja asennamme kaikenlaisia lasija pienistä suuriin kohteisiin, joten osaamisemme ja ammattitaitomme ovat valttia myös korjatessa vahingoittuneita lasirakenteita. Alumiiniyksikkömme palvelee myös ripeästi yhdessä lasimestareiden kanssa. Katso video.

Valmistamme uudet lasit asiakkaan mittojen mukaan tehtaallamme ja asentajamme asentaa ne heti paikalleen. Tuotevalikoimamme on kattava, joten jokaiseen kohteeseen löytyy meiltä lasi. Valmistamme myös lämpölasimme itse, joten saamme omalta tehtaaltamme Helsingistä toimitettua nopeasti uuden lasin näyteikkunaasikin. Oma osaava henkilökuntamme korjauslasituksessa on valmiina palvelemaan teitä. Omat lasimestarit takaavat sujuvan ja ammattitaitoisen toteutuksen ja toimituksen. Tilaa siis korjauspäivystys Helsingin seudulla meiltä.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti sisäänkäyntien peruskorjauksen uusimalla alumiiniulko-ovet ja lasiseinät Kotikonnuntielle Helsinkiin 2018

Alumiiniulko-ovet ja sisäänkäynnin lasiseinät, peruskorjaus, Kotikonnuntie, Helsinki, 2018

Nopea apu lasien korjauspäivystyksestä kaikille

Itä-Helsingin Lasi tarjoaa sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, kun tarvitset apua lasivahingon korjaukseen. Itä-Helsingin Lasin korjauspäivystys 24/7 päivystää numerossa 0400 431 442. Kysy edullista vuosisopimusta korjauslasituksiin.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

Toteutimme kokonaisurakkana lasijulkisivujen peruskorjauksen; kattotason lämpölasit listoituksineen ja kattorakenneliittymineen. Saneerauskohde valmistui Kutomotielle Pitäjänmäkeen Helsinkiin 2018.

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Lämpölasiasennukset menossa Pelican Viikissä