Alumiinirakentaminen

ALUMIINIRAKENTAMINEN

 

Alumiinirakentaminen on ajankohtaista

Yksi numero – kaikki alumiinirakentamisesta.

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

 

Saat kaiken tarvittavan alumiini- ja lasirakentamiseen Itä-Helsingin Lasi Oy:stä.

Kustannussäästöt ovat huomattavat niin peruskorjaus- kuin uudiskohteissakin, kun tilaat kaiken alumiinirakentamiseen saman katon alta.

 

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut yritys Helsingissä.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiini- ja lasirakentamisesta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Alumiinirakenne- ja lasirakennusyksikkömme sijaitsevat Helsingin Roihupellossa. Katso video terassilasituksista.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kustannustehokkaasti näyttävät lasiseinät ja alumiiniulko-ovet 12 porraskäytävään AsOy Mellunporoon Helsingissä avaimet käteen -kokonaisurakkana 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelemme valmistajana kokonaistehokkaasti ja nopeasti.
Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa. Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kaiken suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen saman katon alta kustannustehokkaasti. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja asennusta.
Toteutamme ammattitaidolla isot ja pienet rakennus- ja peruskorjausprojektit pääkaupunkiseudulla. Tuotteen valmistajana kokonaishintamme on aina erittäin kilpailukykyinen asennettuna. Kysy edullista tarjousta alumiini- ja lasirakentamisesta.

Tilaa maksuton asiantuntijan suunnittelukäynti. Ota yhteyttä suunnittelijoihimme, Jukka Vilen 040 710 8944 tai Antti Vartiainen 041 515 5350.
Sovitaan tapaaminen ja mennään yhdessä käymään kohteessanne. Palvelemme lasirakentamisen ammattilaisena arkkitehtejä monipuolisesti alumiini- ja lasirakentamisessa.

 

 

 

Suunnittelijamme palvelevat teitä mielellään teknisissä asioissa
ja projektipäälliköltä saat nopeasti budjettihinnan sekä tarkan tarjouksen. Palvelemme valmistajana kokonaistehokkaasti ja nopeasti.

Asiakas saa helposti kaiken saman katon alta edullisesti suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, profiilirakenteiden valmistus, pintakäsittely, lasien valmistus ja asennus:

  • alumiinirakenteet
  • julkisivut
  • lasiseinät
  • lasikatot
  • ikkunat ja ovet

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sovi maksuton suunnittelu- ja arviokäynti. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen.
Soita: 09 755 7979
Ota yhteyttä: info@ita-helsinginlasi.fi

 

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy peruskorjasi Vuosaaren kirkon lasialumiiniseinän 2018. Alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen toteuttaa kohteen kustannustehokkaasti valmistuksesta asennukseen.

 

Luotettevat yhteistyökumppanit

Nokian profiilit, Purso, Ponzio, Sapa ja Schüco-rakennusjärjestelmät.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

Toteutimme kokonaisurakkana lasijulkisivujen peruskorjauksen; kattotason lämpölasit listoituksineen ja kattorakenneliittymineen. Saneerauskohde valmistui Kutomotielle Pitäjänmäkeen Helsinkiin 2018.

 

 

Alumiinirakenteiden tuotanto Helsingissä Tulppatien tehtaallamme

Asensimme alumiinirakenteet ja erkkerilasijulkisivut uuteen Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

 

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

Villa Armas, Helsinki, alumiinilasiseinät 2018