Palvelut

Rakenna lasista – kestävästi ja tyylillä

Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttaa lasiprojektisi ripeästi

 

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva lasiliike, jonka lasimestarit taitavat kaikki lasitusalan projektit.  Katso video parvekelasituksista. Asiakas saa helposti kaiken saman katon alta suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 1983, joten kokemusta ja ammattitaitoa on kertynyt vuosikymmenien edestä. Pystymme toteuttamaan vaativatkin alumiini- ja lasirakentamiskohteet nopeasti ja kokonaistaloudellisesti. Tarjoamme kaikki monipuoliset lasituspalvelut lasimestarin ammattitaidolla kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kustannustehokkaasti näyttävät lasiseinät ja alumiiniulko-ovet 12 porraskäytävään AsOy Mellunporoon Helsingissä avaimet käteen -kokonaisurakkana 2018.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Kaikki lasit ja lasituspalvelut pääkaupunkiseudulla

 

Lisäksi meiltä saat nostopalveluna imukuppinostot kuorma-autolla ja hiab-nosturilla haastaviinkin kohteisiin.

Pyydä myös vuositarjous korjauslasituksista ja monipuolisista lasituspalveluista. Palvelemme 24 h koko Uudellamaalla.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu 8, Vuosaari, Helsinki, 2015

Lasirakentaminen ja sisustaminen lasilla

Rakentamisessa, remontoimisessa ja sisustuksessa lasilla monimuotoisia käyttötapoja. Lasi on läpinäkyvä tilaa luova elementti, jonka avulla voit toteuttaa rajattomasti yksilöllisiä ratkaisuja. Lasi on helposti puhtaana pidettävä ja kestävä materiaali, joka kestää aikaa. Korkeat lasilinjat arkkitehtuurissa luovat tutkitusti huomattavasti lisää asumisviihtyisyyttä.

 

 

Laajan tuotevalikoimamme lisäksi asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivimmat lasitukset kiinteistösi erilaisiin kohteisiin: Terassilasit, parvekelasit, saunan lasiovet, ikkunat ja lasiseinät, suihkuseinät, keittiölasitukset, kaidelasit ja kaidelasijärjestelmät, lasiovet, kalustelasit sekä kiinteät lasikatteet ja lasitukset.

Katso video terassilasituksista.

 

Teuvo Lomanin printtikuosit esillä myymälässämme ja verkkosivuillamme

Sisustus- ja keittiön välitilan lasit suoraan valmistajalta edullisesti asennettuna.

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme lämpölasit uuteen Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

 

Näyttävät alumiinilasijulkisivut antavat arkkitehtoonista ilmettä rakennukselle

Villa Armas, Helsinki, alumiinilasiseinät 2018