Palvelut

Rakenna lasista – kestävästi ja tyylillä

Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttaa lasiprojektisi ripeästi

Olemme pääkaupunkiseudulla tasaisesti kasvava lasitusalan erikoisliike, jonka ammattilaisten joukko taitaa lasitusalan tarpeet laidasta laitaan. Yrityksemme on perustettu vuonna 1983, joten kokemusta on ehtinyt kertyä vuosikymmenien edestä. Palvelumme ovat kehittyneet yrityksen kasvun mukana ja tänä päivänä pystymme vastaamaan erikokoisten asiakkaiden vaativiinkin tarpeisiin nopeasti ja turvallisesti. Teemme lasitukset yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Kaikki lasit ja lasituspalvelut pk-seudulla

Lisäksi meiltä saat nostopalveluna imukuppinostot kuorma-autolla/hiab-nosturilla haastaviin kohteisiin. Pyydä myös vuositarjous korjauslasituksista sekä muista tarvitsemistasi palveluista!

Lasirakentaminen ja sisustaminen lasilla

Rakentamisessa, remontoimisessa ja sisustuksessa lasilla on satoja käyttötapoja. Lasi on läpinäkyvä tilaa luova elementti, jonka avulla voit luoda rajattomasti yksilöllisiä ratkaisuja. Lasi on materiaalina helposti puhtaana pidettävä eikä se ole arka kosteudelle.

Laajan tuotevalikoimamme lisäksi asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivimmat lasitukset kiinteistön erilaisiin kohteisiin: Terassilasit, parvekelasit, saunan lasiovet, ikkunat ja lasiseinät, suihkuseinät, keittiölasitukset, kaidelasit ja kaidelasijärjestelmät, lasiovet, kalustelasit sekä kiinteät lasikatteet ja lasitukset.